호떡

CU63fVrI_400x400

호떡은 팬케이크보다 단 케이크입니다. 호떡은 인기있는 한국거리 음식입니다.

 반죽이나 찹쌀가루를 둥글게 만들어 한 조각씩 눌러서 만듭니다. 그리고 계피, 꿀, 흑설탕과 땅콩을 섞어서 채웠습니다. 다음에 뜨거운 철판에 굽습니다. 이 음식은 바삭하고 부드러운 빵으로 맛있습니다.

2224724E55229DAE35

특히 가을이나 겨울에 먹을 때 좋은 음식입니다. 추운 날에 한국에 온다면 아무곳에서나 호떡 가게를 쉽게 찾을 수 있습니다.

목동호떡_00

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s