자장면

 

 

 

자장면은 일본의 야키소바에서 원천이 있는 음식입니다. 자장면의 재료는 밀가루, 해선장, 다진 고기와 야채, 때때로 해산물로 만든 음식입니다.

 

 

춘장은 볶은 콩과 캐러멜, 양파, 쇠고기 또는 돼지 고기 다진 또는 다진 해산물과 기타 재료로 만든 간장입니다.

 

이 음식은 한국 아무데나 구입할 수 있으며 “100 한국에 문화의 이미지”중 하나로 선정되었습니다.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s